Loppan på semester hos Pugish Delite

I över en vecka fick vi äran att ta hand om söta Loppan (Ellen från vår senaste kull), när hennes nya familj solade på Teneriffa. Det är så roligt att träffa våra valpar igen och se hur de har växer både kroppsligt och mentalt. Loppans familj har gjort ett jättebra jobb, då hon är "nästan" rumsren och så lätt att ha i den stora flocken hos oss. Hon bara var en i gänget.
 
Kom igen mormor Almi, så gammal är du inte! Rör på påkarna!
 
Almi tyckte barnbarnet Loppan var lite för mycket ibland, men det var stunder då hon lekte med henne jätte mycket
Laika, vanligtvis yngst i flocken med sina knapp två år fann en ny bästis i lilla Loppan. Dessa två busade från morgon till kväll.
Almi har nyss opererat bort livmoder, så hon kunde inte gå med de andra på långa promenader, men då passade det perfekt att ta henne på en lätt valppromenad med Loppan.
 
Söta Loppan
 
Det finns fart i de små benen! 
 
 
 
Kameleont tricket som de flesta mopsar kan: periferiseende andra kan bara drömma om! 
 
Nina och Loppan
Titta vad jag har...
...och titta vad jag har här 
Stortinget samlat 
 
Låt oss sola busiga Loppan! - seniorerna passar på och dyrkar solen en stund när lillan är upptagen med bus med Laika.
Lyx soffan - ett helt set med kuddvärmare!
Duktiga tjejen kunde också samsas vid matbordet och äta tillsammans med kannibalerna
Avslappningsträning - för Loppan och gammelmatte 
En dag fick vi ett trevligt besök av Mayas dotter Stina med bästisen Doris som kom från Tenhult för lite lek. Sju vuxna mopsar och en Loppa - full rulle med mycket skratt.
 
...ännu en skatt upphittad på vår baksida. 
...åhh, någon är lite avundsjuk... 
  
Godnatt Sverige
 
 

Mopsordens årsmöte 2017-02-25

Det tog ett tag, men nu kom jag äntligen på att jag skrev aldrig nåt om min senaste resa till storstaden Stockholm. Den 25 februari åkte jag och lilla Laika till huvudstaden för att delta i Mopsordens Klubbmöte på BrobyGård i Märsta. Vi var snälla och duktiga och nu vet vi att vi sitter ett år till i klubbens styrelse som region ansvariga för Regionombud i Södra Sverige.
 
 
 
 
Laika tyckte det var roligt att ha matte för sig själv och den känslan var omsesidig. Man hinner umgås med hunden och se vilken hund man verkligen har. Laika var helt annorlunda ensam än det vanliga hemma med flocken. Lugn och gosig tjej som bryr sig inte alls om att någon tittar eller skäller på henne. Går vi hemma genom stan med hela flocken, så är det som att gå med vakthundar. Det blir lätt en del skällande och hoppande om någon tittar eller pratar med oss.
Laika var oberörd i storstan. Hon ville bara veta var jag är.
 
 
 
 
Duktiga tjej och trevlig helg.