Lycka till söta Stina!

Nu är också Pugish Delite Dorothea - Stina utflugen ur boet. Den sista veckan gick så fort. Det var jättekul att få behålla Stina en extra vecka och som de säger: tiden går fort när man har roligt och det stämmer helt och hållet i detta fall. Hon är en go och livlig tjej som snabbt kom till rätta efter att hennes tre syskon åkt  hem för en vecka sedan. 
Glitter och glamor för en riktig stjärna! Vi passade på att ta lite extra kort med den söta Stina. De blev så fina och jag kan tänka mig att Stina kommer att hamna på våra julkort om så där knappt ett år.
....eller kanske Nyårs kort?
Jätte konstigt väder har vi fått senaste vecka. Vintern försvann nästan över en natt. Först var det slaskigt och regnigt, så ingen av mopsarna ville offra sig och gå ut. De bara tvärnitade vid dörren och tittade på mig med bedjande blick... De tyckte helt enkelt att jag kan lugn gå på promenad helt själv.
Stina har inte klagat alls. Hon tyckte det var roligt med alla pinnar och stenar som helt plötsligt blev synliga när snön smälte. 
 
 
Stina tyckte det var roligt att söka godis i "gräset" med de stora mopsarna. Det fick henne att känna sig stor och en del i flocken.
 
Roligt att leka med halvsystern Nina
 
Perfekt underlag om man skall börja träna inför VM i lerbrottning...
Inte mycket kvar av den fina vita snön. 
Busiga Stina är det fart på!
...vem blinkar först, Nina eller Stina?
Alla våra tjejer, från vänster: Laika, Tessa, Nina, mamma Maya, Stina och Almi
mamma Maya (höger) med dottern Nina till vänster och Stina i mitten. Sötnosen ser riktigt liten ut i sällskapet.
Stina 10 veckor med mamma Maya
Konstigt, det brukar annars vara de ljusa som fegar mest när de gäller att få tassarna blöta..
Laika  6 månader och Stina 10 veckor, men i leken är de lika gamla. 
 
Vi har märkt att Stina gillar höjder. Hon klättrade jämt upp på snödrivorna för att hitta det perfekta stället att kissa på. 
Igår flyttade också Stina till sin nya familj utanför Jönköping. Hon blir inte ensam mops, då familjen har redan en trevlig mopstik som heter Doris som är 3 år gammal. Vi hoppas att tjejerna blir snart bästa vänner.
En mops var! Stina och Doris poserar framför kameran sittandes i famnen på syskonen... Maya glor rakt i kameran och ser nästan ond ut med hennes skräckinjagande blick.... 
Doris slappnar av på det varma golvet i köket.
Trötta Tessa med intorkad tandkräm på läpparna, efter kvällstandborstningen. 
Vad? Matte, du skojar väl? Menar du allvar att den här lilla krabaten skall följa med oss hem? - undrar Doris förvånad. Ja du Doris, du blir stora syster snart och du måste lova att ta väl hand om den lilla tjejen!
 

Pugish Delite Dorothea - Stina 9,5 vecka

På fredag åker Stina till sin nya familj i Jönköping. Hon är den sista valpen i kullen som är kvar hos oss. Hon är duktig och sover ensam i den stora valphagen. Men resten av tiden vill hon busa med oss och leka med våra stora mopsar. Vi säger aldrig nej till en lekstund med den bedårande sötnosen. Nu finns det ingen valpkonkurrens längre och Stina får all uppmärksamhet själv. Och det gillar hon....och vi. Vi passar på också att ta lite kort med lilla prinsessan.
Tessa tar väl hand om valpen. Leker och uppfostrar henne på samma gång.
Favorit boa
Glada Stina!
Mamma och dotter spelar coola
 Vad är det mamma har på hjässan och går det att äta?
Gäspande Maya, en mopstik som sett det mesta och är svår att imponeras
Äta hatten går inte, men den duger till att leka med.
Hovdamen Maya med döttrarna Stina och Nina... nu fattas det bara en riddare i blank rustning
Drottningen Maya i egen person.... Nina börjar ana ugglor i mossen. "Mår du verkligen bra mamma?" - undrar hon tyst...
...and the winner is: Miss Sweden!
 
Gott
 
Jobbig dag på kontoret tyckte Stina med alla blixtlampor och konstiga hattar....Sov gott lilla hjärtat!