En solig decemberdag med kompisgänget i Nye♥

Det var ett bra tag sedan man kunde njuta av solskenet senast, men som tur var, visade det sig idag medan vi besökte våra mopsvänner i Nye. Mia och Lawrence heter de och deras två stora men mycket snälla mopshanar heter Tula och Jumbo.
En promenad i det vackra vädret var inte så dumt innan fikat, med kaffe och nybakade kakor och hemmagjord vaniljsås. Mums säger man och Tack för fikat Mia och Lawrence!!!!
 
 
 
Almi tog det lugnt och som vanligt hittade hon sin plats på avstånd från allt oväsen.
Cesar Milan àla Adam och hans hundflock!!!
Tikarna anfaller!!!
 
 
Älskar det här gänget:Tula,Almi,Maya,Tessa och Jambo. 
Vackra tjejer och snygga killar.

Julaftonspromenad.

Vi vaknade idag till en snörik och vacker Vetlanda. Det var en snöstorm inatt, så nu kan vi inte klaga på dålig juldekor. En riktig vit Jul blir det.
 
Innan all god mat ikväll gick vi en morgonpromenad i näst intill orört spår, så det var bra motion både för de två- och fyrbenta varelserna.
Scary Christmas Zombies....
...eller Hounds from hell!
Undra vem är mest förvånad? Mopsarna iallafall var helt paralyserade.
Mina spårhundar vet vad som gäller. Det luktar ju Mat,så vem bryr sig vad som händer runt om. Inte ens ett flock med rådjur lockar till skall!
 

God Jul!!!!!

Vi vill önska er alla  en God och Glad Jul med lagom med mat, en och annan julklapp och härlig gemenskap med nära och kära.Även du som är ensam denna dag ha det bra.