2018: Säsongens första mopsutflykt med husbilen

Vi startade husbilssäsongen med att besöka Vimmerby och min kusin med hennes underbara familj. Det var inte nån tillfällighet. Deras äldsta dotter Klaudia tar studenten snart och just denna helg hade dem sin studentbal. Perfekt väder och så fina par i underbara klänningar. Lilla Klaudia har obemärkt blivit stor och vacker och vi önskar henne all lycka i livet
 
Vi stannade i Vimmerby några nätter då vädret var helt sommarlikt. När det var dags att åka hem har mopsvännerna Martynka och Klaudia bestämt att vår Tessa skulle stanna kvar. Mest för att göra deras pappa Rysiek till en mops vän också!
Almi i knät hos sin bästis Martynka.
Trots heta solstrålar härdar mopsarna ut för att vara nära den ende i familjen som fortfarande velar om man skall ha en vovve hemma! Vilken uppoffring!
Varmt, varmare hett.... men uppdrag är uppdrag...mopsar tar det alltid på allvar!
Nytt hus, ny miljö men samma order: VAKTA!
Sagolikt vårväder
 
Pappa Rysiek <3 Öl och mops, mer behöver man inte
Efter Vimmerby tog vi några nätter i vackra Västervik
Vår naturen bjöd på mycket fint. Snok i aktion
 
Pappa Adam börjar leva också och ta många korta promenader i husbilslivet
 
Almis första bad
Vi bara njuter i Svensk vår/sommar väder. Hoppas ni alla gör det med!!!!

Lydnadstävling för Maya i Värnamo 2018-05-04

Maya och jag kom på 1:a plats på tävlingen i Värnamo i lydnad startklass. Vi fick 168 uppflyttningspoäng i hennes hemmastad, så vi behövde inte skämmas, så stolt man är över henne. Hon älskar att träna och tävla. Nu har vi bara en tävling kvar med uppflytningspoäng för att få Lydnadstitel i startklass.
Inte bara det. Vi hade tur i lottningen av klubbpriser och vann en gratis tävling i Värnamo någon gång i framtiden. Det var vår dag den kvällen helt enkelt.
 
Grattis min fantastiska Maya!!!!
 
 
 
 

Vardagen igen... vi saknar de små redan!

Nu har alla Ninas valpar lämnat oss för spännande äventyr med sina nya familjer. Vi önskar alla nybakade mopsmattar och hussar all lycka till och hoppas att alla fem syskonen jobbar hårt nu med att sprida mopskärlek över denna jord!
Godingen Mimmi var med oss en extra vecka och det tackar vi för. Alltid roligt och lite speciellt att ha bara en valp lite extra länge. Plötsligt kändes det att vi hade all tid i världen att göra saker och umgås. Odelad uppmärksamhet... så annorlunda mot hur det normalt ser ut. 
Men nu åkte även finaste Mimmi hem med sin nya matte Helen och husse Torbjörn till Eskilstuna. Där hemma väntade mopskompisen Maja (3år) och labbarna Penny och Lisa på nykomlingen. Hoppas de tar god hand om det lilla tillskottet i hundflocken!
 
Några bilder från de sista dagarna med Mimmi hos oss i Vetlanda
 
 
Mimmi med galna lekkompisen Laika
 
 
Aldrig trötta de där två toktjejerna
 
 
Mamma Nina med sin vackra dotter Mimmi tar tillfället i akt och går igenom alla viktiga råd en mamma kan ge sitt barn inför tonårslivet. Hoppas du lyssnar noga nu söta Mimmi!
"Var snäll, kelig och visa dina charmtalanger, så din matte o husse smälter som karameller och belönar dig med så mycket godis som din mamma får av gammelmatten Sylwia!" 
Fin och nyduschad tjej, redo att träffa sin matte o husse
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gäller att passa på en sista gång när tillfälle ges! Puss på dig finaste Mimmi! Hoppas vi får ses snart i Esklistuna!