Inför tävlingen

På onsdag är det dags för Maya att åka på sin första officiella agility tävling i Smålandstenar. De sista dagarna hade vi tur med vädret så det blev en hel del träning. 
 
Tessa får också följa med. Med Maya som sin stora idol, följer hon efter helt ovetande och på så sätt klarar hon tuffa hinder. Hon är bara 9 månader gammal och då måste man akta sig så hon inte anstränger sina muskler och leder, eller utvecklar skräck för höjder och annat.
Lite bus hinner vi med. Almi ser till så Maya tar bra hand om hennes dotter.
 
Ängeln Almi är också anmäld till tävlingen, för ibland tycker hon agility är så himla roligt. IBLAND! Sista tiden tycker hon om att provsitta alla platser på planen, så jag tror hon får stanna hemma. Den som förstår en mopshjärna!
Almi tycker kanske det är roligare att spela dataspel med våra söner.
Tessa provade den sporten också, men jag tror inte hon tyckte det var roligt. Skälla på andra hundar och göra Adam galen på promenader är såååå mycket ballare!
 
 
 

Maya

Under veckan har vi varit med Maya hos veterinären Ewa G och kollat patella. Fina friska tjejen fick patella u a. Vad glada vi är.  

Moheda utställning

En rolig dag hade vi idag på inof. hundutställning i Moheda. Fia och jag åkte dit tillsammans med vår framtidshopp: Tessa och hennes bror Göte. 
Båda syskonen  fick jättebra kritik. De är så fina och duktiga båda två. Lite gapiga, men de jobbar på det!
Socialträning fick vi med på köpet.
Mopsgänget med trevliga mopsvänner
Vi hann också sola och prata hund...en riktigt fin dag. Tack alla!