Gott Nytt År 2016!!!!!

Nyårsafton, sista solnedgången under 2015. Dags att summera den gångna tiden. Året har varit så snällt vid oss, att jag kan inte känna annat än glädje och lycka när jag blickar bakåt. Inga tråkigheter för vår familj, inga svåra sjukdomar och det är ju det som räknas mest. Våra hundar är pigga och friska. Kennellivet har varit jätte roligt och framgångsrikt. Många tävlingar bla i Rallylydnad med var sin titel för alla inblandade tikar. I höstas har vi fått tillökning när vi hämtade vår älskade nya stjärna, Laika från Skåne. Hon har visat sig vara en riktig solstråle. Under sommaren har vi skaffat en husbil, något Adam lovat aldrig göra. Men men, säg aldrig aldrig. Vi har testat husbilslivet under sensommaren och njutit av att resa med hela flocken, något som vi inte kunnat hittills.
Under året fortsatte jag med mitt styrelsearbete i Mopsorden. Jag trivs med det. Det är spännande och jag fick lära mig massor nytt och nyttigt och på köpet fick jag många nya vänner.
Sist men inte minst, i november fick vi glädjas åt vår Mayas fyra söta små underverk som idag är 6 veckor gamla/unga och mår bara bra och växer så det knakar.
 
Vi hoppas att nästa år blir lika spännande och positivt och med detta önskar vi Er alla våra mopsvänner ett Gott Nytt År 2016!!!
Tessa, Maya och Almi fick två titlar RLD N RLD F och vi kämpar nu i Avancerad klass i Rallylydnad
Nina har titel RLD N och tävlar nu i Fortsättningsklassen
Galna Laika som 15 januari blir 6 månader
Vår egna Pugson's Five
Mayas med sina underbara valpar, kennelns D-Kull
 

Vinterbilder

Idag hade vi sol igen! Det är inte ofta man får uppleva så fina vinterdagar, så vi passade på att njuta ute medans Alexander och Marion var kvar i Vetlanda. Vi tog med oss hela flocken till stans populära sjöstrand/ badplats för att ta lite kort. Mopsarna och paret var överlyckliga.
Alex och Marion...
...ute på tunn is...halt var den med...
Matten pussas med Tessa
Nina och Laika som vanligt helt upptagna med varandra
Ibland fick de springa lösa
...och det var bra fart på dem idag
Ibland fick man koppla dem då det var mycket folk ute. Som ni vet vill ju mopsarna hälsa på alla som passerar förbi och gillar att skälla en del, när de märker folk på långt håll.
Mitt i vattenpölen eller......
Vädret bjöd på fina färger igen
Almi tyckte det var dags att åka hem... hon trivs med allt...en stund. Sen får det vara bra.
Tessa i full sprint...
....njöt av friheten och sprang fram och tillbaka som buren av osynliga vingar. Vilken glädje! Man märker snabbt om hundarna trivs med tillvaron.
Mopsarna vet att Alexander och Marion är sällan med på hundpromenad, så de överlyckliga tikarna ville visa upp sig från sin bästa sida. Och det gjorde de med besked.
Maya var glad att ta lite ledigt från valparna
Laika ville bada, med vad hände där?!! Vattnet var så konstigt den dagen, inte alls så blött som vanligt. Hennes första upplevelse av is...
Mycket halt, men roligt var det ocskå i alla fall.
Maya kan gå på vattnet... nästan som i Bibeln...
Laika
Vi..
 
 
Alla mot en....fotograf.
...osså lite mopsboll i snön för att avrunda den fina utflykten.

Valparnas bilder

Svart tik      - PUGISH  DELITE  DOMENICA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fawn tik     - PUGISH  DELITE  DOROTHEA
 
 
 
 
 
 
 
 
Svart hane     - PUGISH  DELITE  D´ANGELO
 
 
 
 
 
 
 
Fawn hane - PUGISH  DELITE  D´ARTAGNAN