Dag 60

Kl 04.00 på natten när jag var på jobbet ville Almi upp i vår säng, där Adam sov.  Givetvis har Maya redan hoppat upp långt tidigare och ockuperat ett hörn av sängen. Men det som hände senare var helt ovanligt. Väl uppe började Almi bädda sängen, krafsa runt för att rätta till täcket och försökte skapa sig en gömma att vara på. Helt klart är detta ett tecken på att vi är nära nu...

Lite konstig och mer lugnt var hon på dagen. Ändå gick hon liten promenad med mig och orkade småträna.

Hela dagen stressade vi och undrade om valparna kommer idag. Man säger att tiken tappar lusten att äta, men det syntes inte idag på Almi, som är fortfarande konstant hungrig. 

Jag jobbar i natt med, så man blir lite orolig om jag ska ta semester eller ej. Känns skönt att ha Ulrika på jobbet som sa att hon kan hoppa in på natten vid behov.

Jag har det så bra att mitt jobb ligger 400m från oss ,så det tar inte många minuter att komma hem bara man har ngn som kan hoppa in .

 

 
 

Dag 59

Riktigt Svensk sommar hade vi idag. 20 grader och hela dagen regn. Tråkigt för oss, men för Almi var det skönt. Hon klarade att gå rätt lång promenad med lite flås. Fast när vi träffade ett gäng franska bulldogar då visade hon hur hon kan skälla. Valparna i magen dansade rätt mycket idag. Känns lite pirrit att de kan komma ut nu när som. 
 
Maya och jag tog en lång runda i regnet. Då tog vi lite konditionsträning och sprang...skönt tyckte hon. Fast typisk Maya, hon blev inte alls trött nog... istället var överlycklig av att träffa Almi och ville bara springa runt och busa.
 
 
Almis mage är tung. Staketet runt huset gjorde Adam färdigt igår. Skönt att veta att hundarna kan inte springa i väg nu.
 
 
Maya ..jag vill inte leka!!!!! Låt mig vara....

DAG 58

 
Idag var det igen runt 30 grader och åska i luften. Gott för oss, men Almi kunde inte hitta ngn plats att ligga på. Gick med henne ner till källaren och där var det skönt på kalla kakelplattor  i tvättstugan.
 
Almi tycker det är jobbigt med promenader, men för att aktivera henne lite extra kör vi några cirkuskonster som både hon och Maya tycker är jätteroligt. 
 
 
Än så länge är Maya ovan att hålla maten på näsan. Det går mycket bättre att ha det på huvudet istället. Visst ser hon ut som en prinsessa, eller hur?