Bella åker till sitt nya hem....

Stina och Christoffer från Kalmar är de nya ägarna till Pugish Delite Aurelia " Bella".  Vi känner redan att hon ska ha det riktigt bra hos dem och vi önskar dem lycka till.
 
 
Almi har passat på och kollat in läget i Stinas famn. Hon var tvungen att kolla, så hon överlämnar sitt barn i trygga händer.... och dubbelchecka pappersarbetet...
 
Tack Stina och Christoffer för den fina presenten. Till mopstokiga människor kunde ni inte hitta något bättre.
Som ni vet blev Maya lite överraskad av en mops till i huset. Nu vet ni att mopsar ser bra. Efter många voof voof...blev det valparnas tur att välkomna vårt nya mopstillskott.
 
Maya Junior fick en puss av Tessa.
 
Göte tyckte att han behöver ta det lungt först......
 
...men med Maya bredvid känns det på en gång mycket lättare att samla mod..... 
 

Sista dagen med hela gänget.

Imorgon blir vi en mops mindre i huset. Tråkigt, men man var medveten om detta hela tiden att vi inte kan ha alla valpar kvar hemma, men tiden har gått så fort. Under de 8 veckorna vi har tillbringat tillsammans, så var vi det mesta av tiden på golvet bland mopsarna. Speciellt de sista veckorna när valparna ville leka och busa.
Imorgon åker lilla Bella till sitt nya hem i Kalmar. Vi tror hon blir en lycklig tös i den nya familjen. Vi har haft tur med de rätta köpare.
 
Dragkamp...
 
Nyfikna mopsar vill se vad det är som växer i mattes växthus. Överraskade blev de att matte odlar bara vissnade tomatplantor. Maya har förklarat för de var alla tomater tagit väggen. Hon själv som är tomattjuv vet bäst.
 
Nu kan alla leta godis i labyrinten.
 
 
Söta Bella.....
 
 
 
 
Finns inget roligare än mopsvalpar. Hålla dem i famnen och känna deras värme..mmm.....!!!!!
 
 
 
Nu när bebisarna behöver inte dia så har mamma Almi börjat komma i sin vanliga form. Bella är stolt över sin duktiga mamma.
 
 
 
 
 
Bella,Göte och Tessa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veterinärbesök...

Nu har vi alla varit hos veterinären i Vetlanda, så det blev lite "bilåkningsträning" och "att vara på nytt ställe" träning på köpet!
Göte var bara med som sällskap. Bella och Tessa var friska och gick igenom veterinärens lupp med bravur! För lupp var det verkligen! Med stetoskåp, kunniga, känsliga fingrar och stark lampa kontrollerades mun, tänder, svalg, körtlar, päls, ögon, öron, nos, tår, hjärta,lungor, navel, knän, leder och rörelseapparat, könsorgan, mentalitet och tillgänglighet och säkert mer som jag missat :-). De fick en vaccinationsspruta och chip insprutat så att polis, veterinär och tävlingsledare mfl kan indentifera dem. 
 
Göte tyckte han kunde ta det lungt idag för hans tur kommer först nästa vecka. 
 
...är man en valp så har man rätt att sova var som helst.......
 
Vaccinspruta...
 
Chipspruta var inte smal, men underbart trevlig och kunnig personal på Vetlanda Djurklnink gjorde så att båda tjejerna sade inte ett ljud och med godis omkring sig märkte dem inte vad som händer.
 
 
Sista koll på att allt fungerar som det ska.