Har hänt

Almis svampinfektion i framtassen vill inte försvinna, så nu provar vi med andra medel och badar hennes tassar i 10 min i Malaseb schampo. Går långa promenader utan skor, men är noga att torka dem rent när vi kommer hem. På kissrundor har vi skor, som Almi älskar men de är rätt svåra att sitta kvar på promenader. Fick investera i ett par till, de slits rätt fort, t o m i trädgården.
 
Matte fick tips på facebook om en mopsring som hon var tvungen att ha på en gång. Tessa tyckte den sogg utt lite konstigt och den liknade någon
 
Älskade Almi har ingen tur denna hösten då hennes tand gick sönder. Vet inte när och hur, kanske under märgbensstunder. Den är spruken i mitten och sitter fast i käken så vi fick tid på måndag för att dra ut den helt. Tråkigt, men det är så det kan hända med olyckor. Synd bara att de måste söva ner henne och det tycker jag inte om. Hoppas och tror att allt ska gå bra för våran oturs tjejen.

Mopsrus med Tula och Jambo

Idag var vi mopsvakter för Tula och Jambo medan deras matte och husse var på Elmias Lantbruksmässa i Jönköping. Vi hade jätte roligt. Tror någon gång kan vi starta mopsdagis. Ingen dum ide.
Lugnt innan störmen
Först i farten var Maya och Tula
Tessa kunde inte vänta längre
Det blev många rundor runt hela trädgården för Tula
Tre mot en. Inga problem tyckte Tula
Det var roligt att se Almi i aktion. Hon, som brukar ta det lugnt
Lukt tävling
Tula valde att beundra ungdomar på avstånd
Jambo var helt slut, men så nöjd med sådant uppmärksamhet. Tror att alla ska sova gott inatt.
Tack för idag killar!!!!!

Amallias besök innan stora resan

Då var det dags att min syster lämnar vinter i Sverige och åker till sommarvärmen i Chile. 4 månader blir hon borta med Amallia och sin kille Antonio. Antonio är från Chile så de passar på att ta pappaledig och njuta i sommaren där. Det blir då första jul utan min syster. 
Maya njuter av Amallias sällskap.
Här ska du ha din docka Amallia....
Tessa kan du hjälpa mig och visa hur man gör?
Trevlig resa Amallia!!!