Maya och Griffin = sant

Snart är de här. Mayas och Griffins valpar. Om allt går bra välkommnar vi de hos oss runt veckan 46. Håll tummarna för vår tappra Maya. En så länge växer magen som den skall. Maya går sina dagliga promenader och allt till synes är som vanligt. Men hennes stora mage och extrem aptit vittnar om att något är på gång. Snart får vi se om magen innehåller mest vatten eller om den gömmer små svarta dammtussar som skriker efter mjölk.. 
Från kärleksdagen - Maya och Griffin
Griffin och Maya
Fina pojken EE JCH, TLNJW-14 Strandsmedjans Griffin son till multichampion Ezetha's Scoobedoo
och vår älskade RLN N RLN F Maya- Queen Lawless Fantastic Fiona 
Maya älskar att röra på sig. Agility och rallylydnad är hennes sport, men glöm inte mysstunderna i soffan på kvällarna

Mayas valpar: Nina och Bobby

Maya fick tre valpar i maj 2014: Nina, Bobby och Babette. Nina bor hos oss, Babette i Jönköping och snygge Bobby är kvar i Vetlanda hos Rebecca och Kevin, ett yngre par som bara älskar mopsar och Bobby i synnerhet!!! Han bor bara 500 meter från oss vilket gör att han kan komma förbi emellanåt och leka med vår tjejflock. Rebecca och Kevin har Bobby på halvfoder och snart blir han könsmogen och redo för avel. Han är en jättefin hane, frisk både fysiskt och mentalt. Vi tycker att han ser bra ut med rasstandardmått och snart får vi reda på om domarna tycker likadant. Både Nina och Bobby skall ställas ut på utställningen i Växjö den 31 oktober. Med tanke på den stundande utställningen fick vi besök av Rebecca och Bobby igår. De passade på att utställningsträna en stund. Självklart gick det mesta av tiden till att busa runt med flocken och den lilla Laika som Bobby verkligen fastnat för! 
Från vänster: Mamma Maya, Nina och Bobby
Finaste Bobby 
Nina
Maya, Nina och Bobby igen
Nina och Bobby
Här skall det markeras för hela slanten. "Bobby var här!" - skriver grabben stolt.
Bobby
Nina
Syskonkärlek
Båda älskar att leka med varandra
Bobby och Nina
Först är det liv, sedan lugnar de ner sig och vilar en stund innan proceduren upprepas gång på gång. De är outtröttliga båda två.
 
Nina
Maya, Nina och Bobby
Hela gänget utom sovande valpen Laika: Almi, Tessa, Maya, Nina och Bobby
 
 
Här kom Laika, men Bobby åkte redan hem.