Pugish Delite Kennelträff 2019-04-13

I lördags hade vi våran årliga Kennelträff på Pugish Delite. Hela 15 familjer kunde glädja oss med sin närvaro. Vi var 26 mopsar, 4 andra hundar, 29 vuxna och sex barn. Vi har aldrig haft en så fin uppslutning tidigare och det var riktigt roligt att så många tog sig tid att komma till Vetlanda. 
Tack fina ni som kom !!! ❤️❤️Jag är så glad att vi var så många och att vi hade det fina vädret med oss. Det är alltid så roligt att träffa alla våra valpar och deras otroligt snälla och duktiga mattar o hussar. Tack för alla presenter och att ni ville tillbringa en lördag med oss. Vi är lyckligt lottade som har er. Ni som inte kunde komma, hoppas det passar bättre nästa gång och ni vet  att ni är alltid välkomna att hälsa på oss. Hoppas vi kan ses snart igen!!!
 Nästan hela gänget <3
Marion med hjälp av våra mopsflickor fixade tårta och kakor till fikat
 
 
 
 
 
 
 
 
Disa med matte Ela
 
 
Det gick fint att dela gräsplanen med de lite annorlunda, större "mopsarna" som ni ser här på bild <3 De blev lite utskällda av de vanliga mopsarna i början, men lugnade ner sig rätt fort.
Våran Maya levde livet som vanligt <3 är det kalas, så finns det alltid en chans att stjäla lite mat från de som inte vaktar sin talrik tillräckligt noga!
Men....Maya....!!!
 
Bebisen Laika passar på att mysa <3
Pappa Bobby <3
 
Ines
Så duktiga alla var som provat balans utan att göra det innan. Bra träning för alla muskler <3
 
Vetlanda Mona och matten Fia i fokus
Kolla vad jag kan !!
Mimmi och matte Helen
Syskonen Brisko, Disa och Mimmi 
Finaste Filip som fick leka igen med Nina som bodde hos honom när hans Edward var hos oss
Jag kan dansa om du ger mig godis ;-) 
 
 
Molle, Siri, mamma Laika, Gimli och pappa Bobby 
Gimli <3 
Siri <3
Några som väntar på godisregn <3 
Eskilstunagänget
Motalagänget
Vetlandagänget
 
Mona och Göte 
 
Någon börjar tröttna på alla mopsarna 
 
Marions skapelse, så fint och gott <3 Duktig tjej!!
 
 
Disa <3  
Tack sötaste Marion för de fina och goa tårtorna !!!!
Dagens finaste gåva från en av de yngsta medlemmarna i team Mops Power, duktige o begåvade Filip som skapade denna otroliga pärltavla med Tessa som motiv! Nu pryder tavlan vårt vardagsrum o kommer att påminna oss om våra vänner i Lidköping varje dag! Kram på Er Familjen Sjöqvist ❤️
Alla snarkade gott på kvällen och vi satt i soffan och reflekterade över dagens evenemang som kändes så lyckat att det kommer att stanna med oss länge i våra minnen. Vi ses igen nästa år!
 
 

Kommentera här: