Laikas och Konrads valpar är 17 dagar gamla idag ❤️

Hoppas alla ni snälla mopsfantaster haft en fin och trevlig Jul. Jag tog en paus i bloggen över storhelgen, då vi hade våra vuxna grabbar och en sambo till vår Antoni på besök och det var full rulle hela tiden. Jag växlade mellan att umgås med de tvåbenta barnen och de söta fyrbenta.
 
Vi växer och växer och mår bra. När alla stressar innan jul utanför huset tar vi det lugnt i valplådan. Mamma Laika tar hand om sina bebisar dygnet runt. Hon är så duktig och hennes charmgossar med. De älskar ligga bredvid mamma och känna hennes värme och dia lite extra länge när mamma bara njuter och sover. 

Bröderna fick nu varsin halsband, då det borde vara lite lättare att skilja dem åt på bilderna. annars är de väldigt lika varann, lillebror är lite mörkare i sin valppäls. Hur de kommer att se ut som vuxna är det dock svårt att sia om. Äntligen kom vi också på hur deras namn kommer att låta i stamtavlan. Man har inte för bråttom med att välja namn tills valparna klarar sig friska till sådär två veckor... ni vet, ropa inte hej förrän du hoppat över bäcken. 
Lillebrorsan med lila halsband heter Pugish Delite "Harry The Hatchet" efter en filmfigur och som traditionellt väljer vi valpnamn på samma bokstav som kullen heter. Detta är vår "H kull", därav Harry.
 
 
Storebrodern med grå halsband heter Pugish Delite "Here I am Momma" då han kom som förstfödd, felvänd och efter timmar av värkar och lidande för stackars mamma Laika, men han var stark nog för att överleva, vår och Laikas lilla mirakel.