Laikas och Bobbys valpar en vecka gamla

(null)
Alla våra fem underverk bara sover och äter just nu, man kan nästan tro att det är det enda som händer. Men så är inte fallet. Under tiden händer det viktiga saker i deras små kroppar. De har nu fördubblat sin vikt till c. 400g och vår lilla ensamtjej väger nu ca 305g. Jämna och fina, bara det fortsätter så. 
(null)
4 grabbar och en tjej. 
(null)
Ölmage eller? Skämt å sido, man njuter av att se dessa älsklingar sova gott och tryggt i valplådan. Man själv får en känsla av trygghet och välmående av att se valparna så härligt avslappnade...vad tycker ni?
(null)
Nån drömmer sköna drömmar om nästa måltid... mammas mjölk är ju så gott att man slickar om sig även i sömnen!
(null)
Höjdpunkten för de små oavsett tiden på dygnet...härlig mat och mammas värme o närhet... inget kan små detta så här i början!
(null)
En del är så glupska att mammas vita guld svämmar över och rinner ut genom den korta lilla näsan...Lite bordskick skulle inte skada eller hur.
(null)
Laika älskar att vara med sina bebisar, man kan se hur hon njuter i valplådan. 
(null)
Man ser att valparna har det varmt och skönt, då var och en ligger för sig. När defryser något så brukar de samlas tätt ihop precis under värmelampan för att dra åt sig de sköna värmestrålarna.
(null)
De är så pass gamla att vi börjar introducera leksaker som valparna kan mysa med, lukta på och snart även se.
(null)
Inget slår en dedikerad och omtänksam mamma. 
(null)
Efter en kunglig middag får man ta en välförtjänt tupplur... och drömma vackra drömmar medan mammas välbekanta närhet skänker trygghet och lycka. 
(null)
Ibland vill småttingarna samla trupperna och sova ihop i en tät grupp.
(null)
 
(null)
 
(null)
Vi är så lyckliga och tacksamma att dessa fem små underverk är för stunden så friska och växer så fint. Håll tummarna med oss här hemma att det fortsätter i samma takt. Sov gott våra älsklingar! <3<3<3

Kommentera här: