Laikas och Bobbys mopsvalpar fyllde 2 veckor i onsdags

Några fler bilder på våra godingar. De växer fint utom söta Goldy (vitt halsband) som stannade med sin vikt ett par dagar. Vi var hos veterinären som till slut konstaterade vätska i lungorna. Antibiotika, smärtstillande och lite extra matning med mjölkersättning är det som gäller nu, så håll tummarna att han blir bra. Än så länge verkar han mycket piggare och äter mest mammas mjök och går upp i vikt igen. Positiva signaler med andra ord. Det är lite jobbigt för honom, men vi och duktiga mamma Laika gör vad vi kan. De andra syskonen äter mår fint och nu när de öppnat sina söta ögon och sagt hej till världen, så är de mycket mer nyfikna och utforskar sin omgivning, lägger märke till sina syskon, mamma och även oss. Håll tummarna för oss att allt skall gå bra med vår älskade kvintett!
Laika tar sin mammaroll på allvar och kämpar hårt så alla är rena och fina var de än är...även om det kräver en del gymnastik av den tappra mamman.
 
 
Sam
 
Sam igen gömmer sig bakom mamma...finns inget tryggare plats på denna jord, eller hur!
Goldy, hade det jobbigt med aptiten ett par dagar... här sover han med sin mamma medan resten av gänget mumsar i sig den godaste mjölken en liten mops kan drömma om...
Gandi...mammas drömpojke...men nu skall ni inte tro att han är såå stor och knubbig i verkligheten, hihi. Det bara blev så på den här bilden... en synvila. 
Gandi 
Gandi, eller Gandalf the Grey, men neej, han är inte grå i ögonvrået...ännu en synvila... han kanske är en trollkarl iallafall?!!!  
 
Goldy 
Våran söta Gala
Goldy och Gandi
Galas fina stora ögon, som nu i början skenar åt alla håll och kanter..en äkta mops med andra ord.
Någon här är vrålhungrig idag.. 
 
Lilla bebisen somnar gärna med tutten i munnen 
 
Sam visar hur man gör när man rullar tungan som en boss!
 
Inte alla vill öppna ögonen på beställning.
 
 
 
Goldy med lite mjölkmustasch.
Ny öppnade valpögon kan se lite leskiga ut <3 <3 
 
 Någon är glad
 I drömmarnas land
Laika ser till att Goldy blir frisk
 
 
Laika får en fin puss av bamsen Gimli....
(null)
...och det blir många pussar när man har valpar i huset
(null)
Tryggaste platsen är nära mamma - tycker Gimli och alla andra syskonen.
(null)
 
(null)
Sötaste
(null)
 
1 Angelica Wåhlin:

skriven

Vilka små godbitar! Jag håller tummarna för att lilla Goldy piggar på sig, men det verkar - som du säger - redan vara på rätt väg med lillen. Vi har funderat & funderat på en mops i vårt gäng, så jag är väldigt glad att jag hittat hit & kanske kan utöka min kunskap :)

Svar: Hej!! Roligt att du hittat till oss <3 lycka till med mopsen!! Alla borde ha en mops i sitt liv <3 Lilla Goldy har piggnat till nu. Äter och växer som han ska, så vi hoppas att det håller i sig <3 <3
Sylwia Zielinski

Kommentera här: