Laikas och Bobbys mopsvalpar snart 7 veckor gamla

Imorgon är vi 7 veckor. Tiden går så fort för oss och det är roligt att vara valp. Lek, bus och ännu mer lek står på programmet varje dag!  Vi älskar att leka inte bara med varandra, men även med alla dessa mjukisdjur och leksaker som ligger omkring. Matten och hussen får många goda skratt när de sitter ner med oss och tittar på allt vi hittar på. Vi har nu också fått besök av alla valpköpare, var och en av våra sötisar är tingad. Vi känner att vi har hittat jättefina familjer och våra dyrgripar kommer att älskas och tas hand om på bästa sätt. Lilla Gala och den roliga knubbisen Gimli stannar i Vetlandatrakten. Sötaste nallebjörnen Sam (som ska heta Molle) ska flytta till Motala. Hans unga familj är släkt med våra tidigare valpköpare Annette och Agneta som har två mopstikar, Tyra (efter vår Maya) och Signe. Sist men absolut inte minst, vår galna Gandi ska flytta till en supertrevlig ung familj i Skåne - till storstaden Malmö
Det är inte ofta vi får solsken så här års, men vi har ändå tur med vädret. Ingen snö eller regn (ta i trä), bara lite dis och mörker, men det går att vänja sig. Vi passar på att rasta de små i dagsljus, för på kvällen är det inte lätt att hitta de små svarta trollen när de springer loss över hela gräsmattan... Vi får nog investera i reflex halsband eller sele till nästa svarta kull!
Minstingen Gala 1300g idag mot killarnas 2 kg
Mamma Laika har nu inte så mycket mjölk att dela med sig, och det förstår de små, så då låter de henne vara och hon kan nu leka utan stress.
Maya är jätteduktig att uppfostra de små, men hennes dotter Nina är fortfarande lite galen barnslig och vill bara leka och springa
 
Det blir lite fototagning då och då i höstsolen
Molle i vackra solstrålar
Våra trädstammar är extra intressanta för de små. Där får man känna en symfoni av dofter och man bara måste lämna ett eget doftmeddelande...lite som klotter på en vägg.
Gandalf visar hur man gör "upp med hakan"  
 
 
 
 
Kom igen mamma!! Orkar du inte mer?
 
Tandundersökning
 Puss puss lilla mamma!
Nu får du lugna ner dig busunge!!!
Prinsessa Gala bland de sista gröna växterna i trädgården<3
 
Älskar dig min vackra tjej!!! - Viskar mamma Laika  <3 
 
Älskar dig också bästa mamma!!!!
 
 
Min mamma !!!
 
Gillar dig också moster Maya!!!
Kom igen Maya, visa lite liv och entusiasm! 
 
Öronputs
 
 
Godnatt puss
Kvällsmaten serverad!!
Och lite lek innan natten kommer
 
 
 
Ensam tjej bland syskonen? Vad gör det! Gala är tuff och låter sig inte köras med av någon, oavsett storlek!
 
Här kommer jag!! Alltid först <3 
Björnen Molle poserar gärna
 
 
 
 
Prinsessa Gala älskar mjuka tröjor
 
Gimli hittade en ny bästis med en knorresvans
Gnällisen Gandi vill upp i famnen <3 
Brödernas kamplek
Attack! 
Här sitter jag och kollar på mina galna bröder
 
Döda trasan!! Döda!!!
Fyra små svarta troll säger hej då för denna gången!!!
 

Kommentera här: