Vardagen igen... vi saknar de små redan!

Nu har alla Ninas valpar lämnat oss för spännande äventyr med sina nya familjer. Vi önskar alla nybakade mopsmattar och hussar all lycka till och hoppas att alla fem syskonen jobbar hårt nu med att sprida mopskärlek över denna jord!
Godingen Mimmi var med oss en extra vecka och det tackar vi för. Alltid roligt och lite speciellt att ha bara en valp lite extra länge. Plötsligt kändes det att vi hade all tid i världen att göra saker och umgås. Odelad uppmärksamhet... så annorlunda mot hur det normalt ser ut. 
Men nu åkte även finaste Mimmi hem med sin nya matte Helen och husse Torbjörn till Eskilstuna. Där hemma väntade mopskompisen Maja (3år) och labbarna Penny och Lisa på nykomlingen. Hoppas de tar god hand om det lilla tillskottet i hundflocken!
 
Några bilder från de sista dagarna med Mimmi hos oss i Vetlanda
 
 
Mimmi med galna lekkompisen Laika
 
 
Aldrig trötta de där två toktjejerna
 
 
Mamma Nina med sin vackra dotter Mimmi tar tillfället i akt och går igenom alla viktiga råd en mamma kan ge sitt barn inför tonårslivet. Hoppas du lyssnar noga nu söta Mimmi!
"Var snäll, kelig och visa dina charmtalanger, så din matte o husse smälter som karameller och belönar dig med så mycket godis som din mamma får av gammelmatten Sylwia!" 
Fin och nyduschad tjej, redo att träffa sin matte o husse
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gäller att passa på en sista gång när tillfälle ges! Puss på dig finaste Mimmi! Hoppas vi får ses snart i Esklistuna!

Kommentera här: