Mopsspecialen 2018 i Tidaholm med Rallylydnadstävling för Maya och Nina

Efter lång tid med mobilproblem (råkat tappa min i marken..igen) skall jag försöka uppdatera vad som hänt hos oss under tiden. Vi börjar med Mopsspecialen 2018 i Tidaholm 8-10 juni. Inte längre i Mopsordens styrelse, men vi hjälpte till med allt möjligt och lite av varje under hela helgen. Tillsammans med hjälpsamma och generösa Ann Sofie Zander från Vetlanda åkte vi för att lägga vårt strö till stacken, så helgen skulle bli ännu ett lyckat evenemang för mopsvänner i landet. Fredag kväll var det mest att bygga hela utställningsringen, ställa upp domarens tält, mat- och prispaviljong , m m. Roligt, men tufft arbete där det skulle aldrig gå utan extra händer. På lördagen hade vi utställning, afternoons tea, mopsauktion och mycket mopsprat. Och på söndagen hade vi inte bara andra dagens utställning utan också organiserade vi en rallylydnadstävling för tredje året i rad. Över 20 anmälda, en riktig suceé  😍😍 i dubbel bemärkelse... vi vann ju.
 
Vinnare av Nybörjarklass i Rallylydnad; 
Sylwia med svarta Maya, 97 poäng
 
2a.  Helen Ljungkrantz & Maja, 88 poäng (Helens Maja är "stora syster" till vår lilla Mimmi från Ninas första kull.
3a. Mayas dotter Nina, 88 poäng och 
4a. Alva Karlsson & Rut, 81 poäng
 
Stort Grattis till alla!!!  🎉🏆🎉Tack bästa Ann-Sofie "Fia" Zander för all hjälp och roligt sällskap!! You rock girl!❤️
(null)
Mopsauktion där pengar gick till Lisans fond som forskar på vingelmops 
(null)
Den här "lilla" mopsen ropade vi hem till oss för en liten slant 
(null)
Liten men tuuung
(null)
Liten och lätt! Vi hade världens sötaste hejarklack med oss. Självaste Mimmi ❤️❤️, Ninas söta valp, en charmig liten tös. Vi blev så glada att träffa henne
(null)
Över 20 anmälda och rally-tajm.
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Så glad man blev då mamma Maya kom på 1-a plats i Rallytävlingen på Mopsspecialen 2018 och ännu mer med att hennes dotter Nina knep tredjeplatsen ❤️❤️❤️❤️ mina fina svarta tjejer  (null)
 
(null)
Extra roligt var det att Mimmis stora syster Maja tävlade också och välförtjänt tog 2:a pallplatsen mellan Maya och Nina. Grattis duktiga Maja 🏆🏆🏆
(null)
 
(null)
Mamma Maya och dotter Nina glada för alla välsmakande priser som de nu kan knapra på!
(null)
Så glad av det pris som domare Ida sponsrat. Hennes sista bok om Rallylydnad. De som tävlar i den sporten vet hur bra den är och så fick vi den signerad. Tack Ida !!!!!! (null)
 

Kommentera här: