Trevlig första advent önskar vi på Pugish Delite och våra fyra, små pirater!

Trevlig första advent önskar vårt Vetlandagäng. Vi passar på att leka och busa med valpisarna så fort de vaknar och ger inte upp förrän de stupar sent på kvällen. De är så roliga och intelligenta nu, så man älskar dem bara mer och mer för varje dag som går.
Valpar...Det är alltid någon som tittar åt fel håll, när man försöker sig på världens gulligaste mopsfoto, hehe. Det har vi upptäckt redan vid första kullen, för många år sedan. 
Molle är den lugnaste och charmigaste killen i gänget. Rena nöjet att ta kort på en sån stilig och cool grabb! 
 
 
 
 Han agerar och ser så mogen ut, vilken superkille. Vi bara älskar vårt lilla charmtroll!
 
 
 
 
 
Och så har vi lille Gandalf som glatt poserar framför kameran med sin kära mor... men han vill gärna få en liten muta för att ställa upp...lite ost gör så mycket skillnad skall ni veta!
 
 
 
 
 
Siri, vår dundertjej med sin älskade mamma Laika... de två gillar verkligen att posera ihop. Siri är jätteduktig på att lära sig nytt. Hon kan redan kommandot "sitt" och "vänta" och hon vet att det lönar sig att lyssna på matten... ost är hennes nya favorit.
 
Gandi i närbild..igen
Visst är hon otroligt söt, eller vad säger ni???
Gimli, vår nallebjörn med sin stora aptit på allt, från mat till uppmärksamhet!
Inte lätt att få ungarna och deras mamma med på samma bild. De har lite olika uppfattningar om var man skall posera för den perfekta bilden... Förlåt Laika, bara din ena halva fick plats med på kortet... 
En ritkig mopsstoltis... Respekt! 
Sitta fint med de stora tanterna, det kan vi, när matten viftar med lite gott!!!
Tilta huvudet med nyfiken blick, det gör vi alla fyra...precis som en äkta mops bör göra! 
 
 
Snällaste mamma Laika i mitten...gissa vem som lärde ungarna mopstilt?
 
 
 
Det blev många besök sista tiden, men vi tycker om besök. Alla som älskar mopsar är välkomna i vår stora mopsfamilj. Prata mops, det kan vi i timmar och det är en viktig och effektiv socialiseringsträning för de små trollen och även för deras vuxna släktingar i hushållet.
 
 
 
 
Vi får önska Er en fin söndagkväll och godnatt. Vi ses snart igen kära mopsvänner!!! <3<3<3
 

Kommentera här: