Nationell Hundutställning Böda Sand, Öland 2017-09-02

Vi har just kommit från en mini-semester på den utsökta ön Öland. Vi skulle deltaga i den Nationella Hundutställningen på Böda Sand Camping
Öland påminner oss om Polen med dess långa sandstränder och långgrund. Varför skall man ta en färja som går i 10 timmar när man får ungefätr samma sak på bara 2,5 timme från lilla Vetlanda?
Inte mycket folk just nu på Bödasand, då det närmar sig slutet på säsongen. 
När det var regn i Vetlanda och varningar för översvämningar i våra trakter, fick vi strålande sol på Öland och det tackade vi gott för!
Mopsarna var överlyckliga med att springa fritt fram på den fina sanden. Med oss hade vi Almi, Laika; Maya och Bobby. Laika och Bobby skulle ställas ut på utställningen på lördagen. Tessa och Nina stannade hemma med vårv äldsta son Alexander.
Bobby, som är Mayas valp och en hyvens kille skötte sig jättefint i tjejgänget. Snällare kille får man leta efter... Det brukar vara hans matte Rebecca Dahn som ställer ut honom, men nu ska hon gifta sig denna helg med hussen Kevin, så de hade annat att tänka på. 
Ständigt hungriga men glada gänget
 
 
 
Som vanligt får man inte mycket plats kvar i i husbilens soffa när mopsarna tar över. Laika, Maya och Bobby har svårt att förstå vad vi menar med trängsel i soffan....
Pugish Delite Bellissimo Bob - Bobby <3  finaste och snällaste killen i världen 
Semlans Emelie The Strange -Laika  <3  galen och snygg
Semester gänget
 
Inte lätt att sola med det här glada gänget
 
 
 
BOBBY
MAYA
LAIKA
LAIKA igen
 
Gott <3 <3 
 Mopsrus i sanden förstås! Vad annars....
 
Nationell Hundutställning på BödaSand, Öland - Pugish Delite Bellissimo Bob ( Bobby) VG i ök 4, 
 
Nationell Hundutställning Böda Sand, Öland. Semlans Emelie The Strange ( Laika) Excellent i ök 4.
Vi är jätte nöjda efter denna lilla semester och utställning. Hundarna skötte sig jätte fint,. Vi fick kanonväder med tanke på årstiden och vi fick glädjas åt fina resultat med fin kritik efter utställningen. Bobby förtjänar mer än VG, men nu var inte matte med som är så duktig på att visa upp Bellissimo Bob. Jag är ingen bra handler och så mådde Bobby inte så bra denna dagen den stackaren. Vi vet att han förtjännar minst ett Excellent när han är pigg och glad.

Kommentera här: