Söta Tyra på besök

Under Påskhelgen fick vi uppleva dubbellycka. Först har vi Elvis som stannar hos oss under en vecka, då hans matte med familjen åker skidor på semester. Vi blev än mer glada när Tyra som är Elvis syster kom på besök på Annandag påsk med sin familj från Motala. Det var så roligt att se lilla Tyra i verkligheten. Förvisso har vi fått många bilder och håller kontakt på Facebook, men det är inte samma sak. Vilder från valpköparna är vi tacksamma för, men besök älskar vi! Jag blir så lycklig att få se våra valpar, se hur de växer och hur de har det, så tveka aldrig att ringa eller mejla och berätta att ni kommer till Vetlanda.
Tack sötaste Tyra med familj för det trevliga besöket!!
Halvsystern Nina
Elvis, killen med de robusta frambenen.
Snällaste brodern... stundvis i alla fall.
Tuffaste systern, trots sin ringa storlek
Systrarna Tyra och Stina var altid lite mindre än sina två bröder i kullen och så är det fortfarande, men man får aldrig glömma att de är tikar som i regel är mycket mindre än hanarna.
Syskonen fann varandra rätt fort och det blev mycket lek och bus
 
 
 
Det är rena nöjet att se valparna så lyckliga tillsammans
 
Tyra och mamma Maya
 Som godsvagnar på järnvägen
Busiga Laika ville gärna ta över huvudrollen i leken från Elvis
 
Nina tar hand om sin lillasyster Tyra
 
Duktiga Tyra har tränat mycket innan första utställning. Det går jättefint och hon är superduktig, så vi håller tummarna <3 <3 
Snyggt!!!
Inte lätt att träna med hela gänget. Speciellt när man har mamma Maya i närheten och hon får vittring av god korv i luften...hon ger sig aldrig förrän hon får smaka en bit.
Fina duktiga Tyra
 
 
Tessa, Laika, Maya, Nina, Almi, Tyra och Elvis
 

Kommentera här: