Bella åker till sitt nya hem....

Stina och Christoffer från Kalmar är de nya ägarna till Pugish Delite Aurelia " Bella".  Vi känner redan att hon ska ha det riktigt bra hos dem och vi önskar dem lycka till.
 
 
Almi har passat på och kollat in läget i Stinas famn. Hon var tvungen att kolla, så hon överlämnar sitt barn i trygga händer.... och dubbelchecka pappersarbetet...
 
Tack Stina och Christoffer för den fina presenten. Till mopstokiga människor kunde ni inte hitta något bättre.
Som ni vet blev Maya lite överraskad av en mops till i huset. Nu vet ni att mopsar ser bra. Efter många voof voof...blev det valparnas tur att välkomna vårt nya mopstillskott.
 
Maya Junior fick en puss av Tessa.
 
Göte tyckte att han behöver ta det lungt först......
 
...men med Maya bredvid känns det på en gång mycket lättare att samla mod..... 
 
1 Linda Lundström:

skriven

Hejsan!

Ville bara kika in och titta på era underbara hundar och tacka er för en fantastisk liten Bella Bus <3 Hela familjen är helt tagna av denna lilla goa tös och vi ser fram emot att få lära känna henne bättre när hon haft tid på sig att acklimatisera sig hos "Offe" och Stina.

Vänliga hälsningar

"Farmor" Linda

Svar: Vad roligt att allting går så bra! Hoppas det fortsätter på samma sätt hela vägen. Vi känner av att Bella är inte här. Vi har lagt mycket tid och hjärta i valparnas uppväxt, ja, nästan som med barn, så visst känns det när de försvinner. Men samtidigt är det så kul att hon skänker er så mycket glädje och det uppväger allt. Ha det så bra allihopa och hälsa Offe och Stina!
Sylwia Zielinski

Kommentera här: