Vinterbilder 2019

Sista tiden var vi lite dåliga på att uppdatera vad som händer hos oss, så innan värmen kommer på riktigt kör vi med liten bildbomb om kalla vintertider.
Medeltidsruiner utanför Vetlanda- Nina söker guldet som korsridarna grävt ner....
 
 
Kallt som bara den och då vägrar tanten Almi att gå på långa promenader utan sin vinterjacka och skor. Har hon dem på sig så skuttar hon med glatt som en 2-åring!
Fysträning upp och nedförs backen. Bra för alla muskler... på mopsarna och matten!
Lite snö hade vi med i år också, som brukligt vara.
 
 
 
Finaste Edward - Tessas och Isidors son❤️❤️ Jag har fortfarande svårt att tro att det är sant när en ortoped ville operera hans korsband ( han haltade i ett par veckor efter som vi tror hamnat under husses kontorsstol) med stor operation och svår rehabilitering efteråt och en annan ortoped efter knappt 2 veckor som skulle operera Edward säger att det finns inget att operera. Vem ska vi lita på ? Edward har medicinerats och tagit det lugn under tiden. Haltar inte och det känns inte att han har ont. Enligt första ortopeden så skulle det inte hjälpa, men  det var ju inget att operera❤️❤️ finaste kille❤️ Edward har varit hos oss i 3 veckor och promenerat med tjejerna för att se om hältan kommer tillbaka. Tikarna löpte under tiden, så det var inte bara promenader utom massa spring efter tjejerna och ingen hälta i sikte, så skönt. Second opinion är guld värd!! Nu får han vara en hund igen med promenader och lek, så håll tummarna att det håller i sig. 
 
Mamma Tessa och sonen Edward med mormor Almi bakom
Laika, Maya, Tessa, Edward och Almi
 
 Edward i mitten på promenad med tjejerna 
 
Finaste Edward fick också träffa sin stora syster Milou och hennes valpar. Mormor Almi var också med
 
 Milous valpar. Syskonen Melker och Majken❤️❤️
Edward och stora syster Milou🥰🥰
Våran Nina, som var hos Edwards familj på lyxsemester medan han var hos oss, med massa gos och pussar bara till henne❤️❤️ vi längtade så mycket, men vi hade ju härliga Edward som levde livet med tjejerna 🥰🥰🥰nyttigt för alla. 
Nina på lyxsemester med vita lakan och frukost på sängen
Nina <3 
Edward
Edward på promenaden med tjejerna
 
 Lyckligaste Edward <3 <3 Att veterinären i Gbg säger att korsbandet är av en bit och att elasticiteten är betydligt sämre på det benet, att en snabb operation måste till, en operation där man vill skära av honom hela benet, sätta dit en metallplatta och sedan sätta dit benet igen, fast då i en annan vinkel?!? (en riktigt STOR operation för att vara på en liten mops😥🤷🏼‍♀️) Ja det känns ju fruktansvärt skrämmande och speciellt nu i efterhand eftersom den andra veterinären inte kunde känna något vid undersökningen av Edward♥️🐶 Fruktansvärt hemskt, vill inte ens tänka tanken på hur det hade gått med lille Edward om vi inte gjort denna second opinionen !!😔
Edward 
 
På promenad i stan <3 
 
 
 
 
 
Mayas fina dotter Stina och hennes kämpe till syster snällaste Doris varit hos oss och hälsat på Edward❤️❤️som uppskattade alla tjejer och kände sig som kung för en dag
Edward
Stina och mamma Maya <#
Stina
Tessa, Laika, Almi, Maya, Stina, Doris och Edward
 
Mormor Almi, Edward och mamma Tessa
Mormor Almi, Edward och mamma Tessa
Almi, hemmai  vintersolen <3 livsnjutare av klass!
Maya, Tessa, Nina, Almi och Laika
 
 
 

Kommentera här: