En vecka att minnas...

Efter dryga två månader av omätlig glädje med de små svarta trollen har vi nu kommit till en upplösning av dramat, om man lånar orden från tv-deckare. Våra guldkorn lämnar oss för gott, men vi hoppas se dem igen snart, om inte i verkligheten så på bild o video. Vi har manglat våra duktiga valpköpare att ge oss regelbundna rapporter från frontlinjen och vi hoppas att de hittar ett par minuter då o då att skicka lite uppdateringar om hur livet är med en liten svart trubbnos hemma. I måndags blev det till slut söta Nellies tur att åka hem till stora Stockholm med Eva-Lotta och Mikael. Vi önskar dem allt gott och lycka till med den busiga sötnosen!!!
Nellie har visat framtassarna från dag ett, så Mikael o Eva-Lotta lär ha händerna fulla med busfröet till mops
 
Sista veckan har vi registrerat en ny trend: vid varje nytt besök blev vi av med ännu en liten mops i valphagen. Nu är det bara Mimmi kvar och det dröjer inte länge innan hennes matte o husse hämtar sin vackra tös hem. Vi gör det mesta av situationen och passar på och skämmer bort lilltösen så mycket det går med lek o sällskap. Hon älskar att umgås med människor så mer tillgiven mopsvalp får man söka efter. Sen är det så att vi gör mer än bara skämmer bort ungen. Vi går ut ofta och Mimmi är jätteduktig på att förstå vad man förväntas göra ute på gräsmattan.
Mormor Maya och Mimmi
Mamma Nina viskar till Mimmi hur mycket hon älskar henne... det har blivit mycket lugnare när det gäller slagsmål om tuttarna, nu när konkurrensen har åkt hem. Nina är fortfarande lite avvisande, men hon förstår att den lilla krabaten behöver mammas mjölk ibland. Det finns dock inte mycket kvar, den eviga ungdomskällan har sinat
Mimmis bästis Laika, som aldrig tröttnar på att busa med de små flockmedlemmarna. Mimmis energi är precis vad Laika gillar! Fart och flykt
En i flocken..fast vid åsynen av tuttar stannar man givetvis upp och smakar när man är en liten mopsvalp
När alla tröttnat på Mimmi så försöker hon få igång andra i leken... som denna låtsaskompis som vaktar grinden till vardagsrummet.
Tanten Almi tar det lugnt
Låt bli mitt öga Mimmi!! Låt bli...ajjj!
Är allt bra med dig moster Almi??? - frågar bekymrad Laika 
Mimmi och mamma Nina
 
Titta vad duktig jag är!!! Jag har hittat det perfekta stället att bajsa på... det luktar gott med alla blommor omkring
Mimmi!! Med dem här får du vänta lite till!! Du får träna agility eller rallylydnad lite senare...
Kanske liten, men vill så gärna hjälpa till i trädgården!
 
Kom igen!! Jag vill träna!! Gammelmatte, gör en bana till mig så jag kan visa hur duktig jag är!
Nähä, du vill inte? Då får jag ta saker i egna ...tänder!
 
 
Det här är hela Mimmi. Alltid igång!! Man bara smälter vid den här lilla tösen...

Kommentera här: