Vinterpromenader i Höglandets vackra natur

Valparna har lämnat sin älskade mamma för att starta ett nytt liv i sina nya hem. Det betyder att Tessa följer nu med på alla våra promenader. Att vara mamma är tufft och påfrestande för en tik. Att vara mopsmamma till sexlingar är ännu jobbigare. Nu har vi börjat jobba på med att få Tessa tillbaka i fin fysisk form. Under tiden får vi uppdateringar på valpfronten av hela syskonskaran. Alla sex har det bra och sprider glädje varvat med bus i sina nya hem. Vi är så glada och stolta över våra duktiga valpköpare och deras sötnosar. Givetvis finns vi alltid till hands när det kommer frågor, bekymmer och funderingar. Jag är alltid nyfiken på hur det går och uppskattar allra minsta info, en bild, ett sms om de små. Än en gång, tveka aldrig och hör av er om det bara genom att skicka en bild eller en hälsning;)
Hela flocken har börjat vänja sig vid att vardagen ser annorlunda ut än vad den gjorde de senaste 2 månaderna, med både träning och långa promenader med på menyn.
Skogarna runt Vetlanda bjuder på många prisbelönta stenar och stockar (mopsen hoppar upp på stocken/stenen och förväntar sig en prisutdelningsceremoni som om det vore en prispall på OS)
Nina i drömmarnas land
Vargflocken i sitt rätta element. Vad tuffa ni ser ut tjejer! 
På långpromenad med kooike vännerna Zigge och Thea
 
Thea och Laika blir aldrig trötta. Vad vi andra än presterar räknat i kilometer gör Laika och Thea lätt det dubbla tack vare allt bus och spring under tiden.
De svarta kan också! 
Vilopaus i mossan. 
Ååå vårsolen kommer fram....  
Vi har också hunnit med ett mopsbesök i vackra Nye hos Marianne med mopsarna Nelly och Jaiden, Tula och Jambo. Vi kom i sällskap med Bäcksedavännen Fia och hennes två trubbnosar Mona och Göte. Riktigt rolig dag med gott sällskap och kanonväder.
Storflocken njuter av alla vilda dofter ute i Nye.  
Bättre utsiktspunkt finns inte i hela byn.
Var är fikat? - undrar alla 9 mopsarna?
 
 
 
Tack alla för en underbar dag i vackra Nye!

Kommentera här: