Bilbo och Chester på besök

Det är så trevligt när vi kan träffa våra valpar och se hur de blivit vuxna och utvecklats. Idag kom snyggingen Bilbo (Tessas och Isidors hanvalp ) med "storebror" Chester. Bilbo är en stilig, stor och trevlig kille med det snällaste lynnet man kan tänka sig. Så vänlig, lekfull och glad han är!
Som det brukar vara tog Laika chans till att busa vilt med gästerna, i det här fallet pojken Bilbo.
Chester tillhör den lugna mopssorten, ihop med vår snälla Almi, stolt i samma fridfulla klubb. Så goa de är dessa två tjurarna "Ferdinand".
Bilbo och Laika goe supersonic!
Catch me if you can.... tycks Laika säga till kraftige Bilbo.
Bus och fart - uppenbart och svart på vitt 
Laika försöker få igång Chester, men denne herre är inte intresserad av tokigheter.
Inte alltid lätt att vara den busiga fawn-mopsen, speciellt när de svarta artfränderna gaddar ihop sig. Man kan bli ihjältrampad om man inte passar sig, lilla Laika!
När andra busar som virvelstorm, väljer Chester att träna yoga.... (sumobrottaren i mitten av bilden) 
Hela flocken kom jättebra överens
Tjocka släkten - mormorn Almi, mamma Tessa och barnbarnet Bilbo
Killarna hade olika intresse. Medan Bilbo fyllde tiden med att uppvakta tjejerna, tyste Chester passade på och markera terrängen för att visa vem som bestämmer över riviret. Kejsaren Chester har talat!
Laika visar med sitt kroppsspråk att hon är medveten om hur liten hon är i jämförelse med "biffen" Bilbo. Han har växt till sig och är en imponerande muskelknippe med fint maskulint huvud och fina kroppsproportioner. Vi hoppas att Bilbo kan så småningom visa upp sig på en utställning vid en lämplig tidpunkt. 
Alla tjejer vill ha Bilbo <3 <3...han är en poppis figur, rena Enrique Iglesias för de fyrfota.
Finaste killen, tack att du ville vara med oss idag!!! Det var så roligt att gästa dig och din matte och husse. Välkommen åter!
Man blir trött av överflödet av uppmärksamhet och all motion. Dags att vända hemåt. 
Ha...ha...Chester visar trix ;-) Rulla tungan kan vem som helst, men kan ni fälla ihop den som ett dragspel? Nej? Där ser ni!
1 Elin:

skriven

Vilka fina bilder :) Haha Ferdinand Chester ;)

Kommentera här: