Ingen sjukdom lägger mig i soffan

Jag får erkänna att det har varit lite glest mellan uppdateringarna på bloggen, men min förkylning vill inte släppa oavsett vad jag gör för att bli av med hostan. Nu är jag på min 5:e vecka av täpta luftvägar, ständig hosta, borttappad röst och allmän kraftlöshet. Hes, snurrig och utan röst (stämbandsinflammation) är inte som man önskar sig välkomna vårvärmen och grönskan. Men envis som jag är ger jag mig inte så lätt. Ut med hundarna måste man. Det blir inte så mycket träning, men har vi anmält oss till ett par tävlingar och kan vi inte missa alla.
Smålandsstenars agilitytävling fick vi avstå ifrån och istället för tävlingen tillbringade vi helgen i husbilen på Apelvikens camping 
Tävla orkade man inte, men promenader är hundmänniskas bästa medicin.
I bakgrunden Varberg med sin fästning
Laika spanar efter fina killar på stranden
Sol, vind ...och vatten förstås.
 
Almi tar det lugnt med näsan i gräset
En eftermiddag i Varberg fick vi besök av några facebook vänner som kom med sina trubbnosar för en stunds lek och bus på stranden. 
Full fart
Vi hade det riktigt trevligt med Ann och Nina samt deras älskade mopsar!
 
 
Almi är den sista som blöter ner sina tassar i onödan
Fladdermusöron med inga vingar? 
Helgen efter Varberg kämpade vi oss också genom Rallylydnadstävlingen i Forserum, som blev av förra helgen 😜😜 Nina körde Dubbel Rallylydnad Avancerad klass och fick 63 och 44 poäng trots min borttappade röst som gjorde att jag kunde bara viska 😜😜 😜Jag är så nöjd med dagen, då jag klarade att delta i alla våra starter, något som såg mycket tveksamt ut i början på dagen. Jag var nästan säker på att jag skulle bli tvungen att bryta med Almi och Tessa😃😃, då dessa två tjejer alltid behöver mycket muntlig uppmuntran och extra beröm och nu var jag tyst som graven. Men men, så blev det inte😁😁 Ingen disk heller och ingen blev nollad. Visst, våra poäng var inget att skryta med, men det gör inget alls, vi är så nöjda ändå. Tur att vi åkte iväg  Det blev ett välbehövligt och trevligt träningspass med mopsarna.
 
Stolt uppfödare är man, när en av våra valpköpare och bästa kompis är nu en utbildad ringsekreterare. Heja Ann Sofie Zander!!!!!! Du är Bäst!!!!
Någon ser trött ut
Långa dagar kan det bli på tävlingar, men med trevliga och roliga kompisar går tiden fort!

Kommentera här: