På besök hos lilla Loppan och Ester

Igår hälsade vi på hos två av Tessas fina valpar från hennes senaste kull: Loppan och Ester. De bor faktiskt grannar med varandra hos två närbesläktade unga familjer utanför Sävsjö. Loppan och Ester är så söta och roliga. De busar som valpar skall göra, men de är också snälla, trevliga och jättefina. De lever i fina hus på landet, med en underbar utsikt över grön natur, åkrar och en gård fylld med hästar. Lilla Ester har också kattkompisar därhemma. När vi hälsade på hade en av katthonorna små söta ungar i huset som Ester hjälpte att ta hand om. Det var så roligt att se. Tack Nina och "Nettan" att vi fick komma och umgås med Er och era hundar! 
SÖTA LOPPAN Det är alltid extra roligt att träffa valparna efter att de har flyttat och växt till sig. Man börjar se lite av hur de blir som vuxna.
En överlycklig "gammelmatte". Båda tjejerna är så väl omhändertagna och älskade av sina familjer. Vi har sån tur med valpköpare!
 
SÖTA ESTER leker extra mamma för en kull av kattungar i ett av rummen. Mamma Tessas moderskärlek verkar spridas på hennes valpar. 
Ester som kattvakt 
Lilla gipstösen som skadade sin tass, när den lilla tokskallen skulle smita till hästhagen och leka med en av hästarna. Tyvärr, tyckte inte hästen om att bli störd och den bestämde sig för att lära Ester en läxa. Tur i oturen att det blev inga större skador än en bruten tå. Hoppas att hon lärde sig något......det är dock inte säkert....hon är ju trots allt en mops, hehe.
Tack fina ni att vi fick komma, så roligt att se er båda och så skönt att se, att ni har det så fint därhemma. Puss och kram! <3 
 
 

Kommentera här: