Det är mycket nu!

 "Ja du, mamma - säger duktiga dottern Ester - inte undra på att du är trött. Sexlingar kan var rätt mycket att bita i!" - Och vi håller med lilla Ester. Tessa har presterat underverk i valphagen. Hennes naturliga talang för moderskap har hjälpt till att ta god hand om denna talrika kull. Men, just nu är det mycket besök som gäller. Vänner, mopsentusiaster och väsentligast av alla, intresserade valpköpare har gästat här hemma under senaste veckan. Tessa har lärt sig att passa på vid besöken, så hon kan slappna av och ta en tupplur, medan matten och hussen har gäster. Sen är hon taggad igen att ta hand om sina små. 
Tjejer emellan! 
När man har en stor kull är det alltid någon som har mamma Tessa i sikte. Och hon ställer gärna upp medan mormor Almi hejar på! 
Ester funderar på världsfrågor som t ex " Hur smakar en grön kräfta på land?" Förmodligen rätt torrt 
En valp säger aldrig nej till vilket snöre som helst att dra i. Här gäller det att klä av matten... 
Eve "Gotcha". Hon har blivit tagen på bar gärning med mjölkskägg runt läpparna.
Vår snälla kompis Fia njuter av varje stund med valparna.... precis som vi alla andra. Fast här har hon just blivit biten i näsan på test.... "Älskar du Mopsar oavsett vad? Även under våldsamt förhör???" Svaret verkar JA!  
Hej, det är jag - ge mig en luftpuss - Vad väntar du på??? ;)
Fia fick en dubbel jackpot... Vilken tur att vi människor har två lika rörliga händer som vi kan fånga saker med!
Tre generationer på samma foto: mormor Almi (vänster), mamma Tessa (höger) och utomjordingarna längs fram!
 "Puggy - phone home!!!"
Vissa klarar inte att vänta på middagen. Istället får dem en snabb förrätt av förstående mamma Tessa. Åhh, lille Eddie, Bon Apetit!
En avslappnad Eric med en ung och mycket trevlig besökare vi fått de senaste dagarna! 
När allt faller på plats, faller vi valparna på varandra. Ellen och Ester. 
Kan dessa mörka ögon ljuga? Nej, nej nej. 
Ester (höger) drömmer om "Exorcisten". Ännu en mops, helt besatt av kärleken till oss människor. Jag undrar ibland om vi förtjänar den hjärtliga vänskapen våra husdjur ovillkorligen visar oss? Vi är så elaka mot varandra ibland... 
Stackars pensionären Almi - påkommen och avslöjad. Hon blir så uppspelt och glad när hon får leka med barnbarnens mjukisdjur. Det visar sig att skillnaden mellan en 6 årig, självbeskriven "gammelmops" och de nyfödda valparna är mindre än vad man kan tro....dessa clowner till hundar!

Kommentera här: