Rallylydnadstävling i Norrköping med dubbla starter i mästarklass 2017-04-09

Förra helgen deltog vi i en super trevlig Rallylydnads tävling i Norrköping med dubbla starter i mästarklass. Tyvärr kan vi inte rapportera några kvalificerade resultat då man i mästarklass måste erhållit 90 poäng av 100 för att starten skall klassas som "godkänd".. Över 54 startande ekipage och inte mer än 17 fick såna poäng, det visar hur högt ribban ligger i mästarklass.I första tävlingen fick Almi 37 p, Tessa 58 p och Maya 80 p. Den andra tävlingen gick lite bättre: Almi fick 66 p, Tessa 83 p och Maya 85 p. Vi fick trevliga kommentarer av de tävlande och domarna 😀😀😜Jag är jätte nöjd med det!
 
 
Det blir inte lätt att fixa 90 poäng i rally någon gång med en mops😂😂😂 Vi missar lätt små poäng på slarviga sittande/liggande. Vi är inget lydnadsekipage, men vi ger oss inte. Tranås imorgon!!!
Den som provat att visa framtänderna i rallylydnad bland mopsar vet hur svårt det är att träna mops utan godis  😀😀 Almi blev så besviken att inte fått godis på planen för varje delmoment, att hon provade flera olika kroppsställningar åt gången, bara för att vara säker att förtjäna "treat" oavsett. "Kanske nu ger du mig något gott" - tyckte den djupt tänkande mopsen Almi 😜😜 De är så roliga de där trubbnosarna!!! 😄😄
På vägen till Norrköping stannade vi i Linköping hos våran son Alexander och hans flickvän Marion och - tack vare ett sammanträffande- fått träffa och leka med Mayas egna blod och kropp: sonen Allan som bor i Linköping! 
 
Allan, har vuxit till sig och är en så fin och trevlig mopskille idag. En riktig charmör tyckte Laika! <3 <3 
Marion hoppades på att få äta ifred! - drömma kan man alltid göra!
Våren är här- tyckta matte och lilla Laika som ville så gärna posera bland vårblommor!
Jag älskar dig matten!
- Vi är fler att dela den känslan! ... ihop med hussen!
Vad skall blicken fokusera på? De sköna mopsarna eller den otroligt vackra inramningen de befinner sig i??? 
En hemlighet: detta foto tog i Guds paradis, Laika i sällskap av en ödmjuk och helt förstummad matte Sylwia...
Linköpings finaste sida utåt! <3 
Håll tummarna för oss imorgon!! Almi och Maya startar i mästarklass och Nina i avancerad klass!

Kommentera här: