Grattis Bobby som har blivit pappa !!!

Stort Grattis till våran Bobby - Pugish Delite Bellissimo Bob som ägs av snälla matten och hussen Rebecca och Kevin i Vetlanda, samt till Almis snällaste/vänligaste halvsyster Ninni-Bullerbyns Puma som har blivit föräldrar i tisdags förra veckan till 5 söta svarta mopsbebisar. Två tikar och tre hanar blev det. Valparna finns hos Kerstin Qvarnström i Vimmerby tel. 0492-10163. Både vi och Rebecca och Kevin är så stolta över stilige Bobby som blev pappa redan vid hans första försök någonsin. I och med det har vi nu två tikar hemma som har barnbarn efter sig. Almi sedan tidigare och nu även vår svarta agility drottning Maya. Grattis farmor Maya och farfar Wilmar med Gunilla Johnsson​ !!
Mamma Ninni med sina älskade små
Mätta och nöjda sover de bedårande små valparna i mammas trygga sällskap.
Bobby och Ninni på frostig, men ack så lyckad kärleksemester i Vetlanda som resulterade i en fin kull med 5 svarta småttingar.
Bobby och Ninni poserar i kylan. Trots det kalla vädret fann de kärleksglöden till slut. För bådas del var det deras första lyckade parning någonsin.   
Ninni och Bobby
Ninni är så söt och snäll. Hon stannade hos oss ca 5 dagar när hon löpte och vi blev helt förtjusta i denna fina flicka. Hon påminner oss om vår egna coola och lugna terapimops Almi. Faktum är att dessa två damer är nära släktingar.
Bobby Boy, Rebeccas och Kevins älskade ögonsten.
1 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

skriven

vilka sötnosar

2 Miss Baby Peaches:

skriven

Åh, så söta de är!

Kommentera här: