Mayas valpar: Nina och Bobby

Maya fick tre valpar i maj 2014: Nina, Bobby och Babette. Nina bor hos oss, Babette i Jönköping och snygge Bobby är kvar i Vetlanda hos Rebecca och Kevin, ett yngre par som bara älskar mopsar och Bobby i synnerhet!!! Han bor bara 500 meter från oss vilket gör att han kan komma förbi emellanåt och leka med vår tjejflock. Rebecca och Kevin har Bobby på halvfoder och snart blir han könsmogen och redo för avel. Han är en jättefin hane, frisk både fysiskt och mentalt. Vi tycker att han ser bra ut med rasstandardmått och snart får vi reda på om domarna tycker likadant. Både Nina och Bobby skall ställas ut på utställningen i Växjö den 31 oktober. Med tanke på den stundande utställningen fick vi besök av Rebecca och Bobby igår. De passade på att utställningsträna en stund. Självklart gick det mesta av tiden till att busa runt med flocken och den lilla Laika som Bobby verkligen fastnat för! 
Från vänster: Mamma Maya, Nina och Bobby
Finaste Bobby 
Nina
Maya, Nina och Bobby igen
Nina och Bobby
Här skall det markeras för hela slanten. "Bobby var här!" - skriver grabben stolt.
Bobby
Nina
Syskonkärlek
Båda älskar att leka med varandra
Bobby och Nina
Först är det liv, sedan lugnar de ner sig och vilar en stund innan proceduren upprepas gång på gång. De är outtröttliga båda två.
 
Nina
Maya, Nina och Bobby
Hela gänget utom sovande valpen Laika: Almi, Tessa, Maya, Nina och Bobby
 
 
Här kom Laika, men Bobby åkte redan hem.
 
1 Dixi Wonderland:

skriven

Vilka otroligt fina bilder :D
Har aldrig sett mopsar med så otroligt glansig päls och så fin fysisk! Det ska du verkligen ha beröm för :)

Svar: Tack så mycket. Vi försöker att ta hand om dem så bra som möjligt, vilket är inte så svårt eller jobbigt när man har att göra med så kärleksfulla och fina varelser som mopsar. Det är ett nöje att umgås med dem dagligen och, att döma av deras viftande knorriga svansar, de verkar lyckliga också. Hälsn. Sylwia
Sylwia Zielinski

2 Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta:

skriven

så söta

3 Emma:

skriven

Såååå fina allihop!

4 Martynka:

skriven

Så roliga och söta på samma gång♥

5 Martynka:

skriven

Så roliga och söta på samma gång♥

Kommentera här: