Helgen i mopsens tecken!!

Fredag morgon lämnade jag mina mopstjejer med husse och åkte mot Södertälje för att träffa mopsfolk. 
På fredagskvällen var jag på regionombudsträffen, som hjälpande hand för Smålandsregionens ombud dvs Mayas uppfödare Catherine Steiner från Queen Lawless Kennel. Intressant möte där vi pratade om mopsträffar för mopsorders medlemmar i Sveriges olika regioner. 
Alla kommande träffar är annonserade på mopsorders sida: www.mopsorden.se. Närmaste träff för Småland kommer nu på söndag i Värnamo. Alla medlemmar från hela Sverige är välkomna. Om man är inte medlem eller är blivande valpköpare är man ändå alltid välkommen. Första gången är gratis.
 Tur att Catherine hade sin Ebba med sig och att vi delade rum på hotellet, så man kunde stilla lite av min mopsabstinens med pussar och promenader med Ebba
 Bättre väder kunde vi inte få.
 Hela söndagen var vi på UPPFÖDARSYMPOSIUM  med fyra föreläsningar med duktiga och erfarna veterinärer. Det var verkligen något utöver det vanliga. Tack MOPSORDER  för detta mycket unika tillfälle at få ta del av dessa veterinärers kunskap.
Vetrerinär Susanne Åhman pratade om mopsens hud, veterinär Kristina Narfström om mopsens ögon, veterinär Cecilia Rohdin om mopsens neurologi och vet. Torkel Falk om mopsens luftvägar.
 ...så kul att få träffa så många nya och gamla vänner som älskar mopsar...
 På söndagen hade vi ett välorganiserat och proffsigt skött årsmöte för MOPSORDER.
Hoppas på flera innehållsrika helger som denna. Kannon helg, som gick fort. Fast det var roligt att komma hem till mopsarna. Måste säga att det är inte lätt att prata mops i flera dagar och inte få gosa med sina egna. 
 Snart får man en mopspuss eller fler!!!!
 

Kommentera här: